Ajatuksiani Bitcoin

Siitä lähtien, kun kirjoitin tuon postauksen investoi Bitcoin, olen ollut tulvii kysymyksiä, jotka koskevat sitä.

Täytyy myöntää, että en ollut suoraviivainen minun nykyinen mielipide on Bitcoin, ja cryptocurrencies yleensä, että artikkeli.

Syynä tähän on se, että halusin ihmiset ajattelemaan itse. Ja tärkein tarkoitus kirjoittaa, että oli muistuttaa, että ne pitäisi sijoittaa jotain, että he eivät ymmärrä.

Tänään kuitenkin, minä annan sinulle selkeitä vastauksia kaikille yhteiset kysymykset olen saanut. Ja toivon, että voit lopulta päättää itse, jos sinun pitäisi sijoittaa Bitcoin tai ei.

Mikä on Bitcoin?
Okei, aloitetaan keskeisin kysymys. Huomaa kuitenkin, että tämä on erittäin yksinkertaistettu selitys.

Bitcoin on digitaalinen valuutta. Haluatko pelata tahansa online tai mobiili peli? Jos näin on, niin se on samanlainen in-pelin valuuttana — kultaa, helmiä, jne.

Käytin pelata massiivinen multiplayer online role-playing game, Ragnarok. Pirkko on valuutta, meillä on peli. Saamme pirkko myymällä kohteita, joko in-peli tallentaa tai muille pelaajille. Ja ne tuotteet myymme, emme saa sitä tappamalla hirviöitä pelin.

Jos haluat tehdä pelin luonnetta vahva Ragnarok, niin se on tärkeää hankkia hyviä aseita ja haarniskoita. Ne ovat harvinaisia ja sinun yleensä tarvitse tappaa vahva hirviö saada ne.

Jos haluat ovat niitä aseita, joilla on vähemmän vaivaa, sitten voit vain pelata rennosti, myydä yhteisiä eriä ja säästää pirkko. Sitten voit myöhemmin ostaa niitä aseita muita pelaajia, jotka ovat heitä.

Koska ne ovat harvinaisia, se on tietenkin, olla kallista.

Muutaman kuukauden kuluttua käynnistää Borderlands, jotkut pelaajat sai kärsimätön, ja sen sijaan pelaa ja säästää pirkko. He alkoivat tarjota oikeaa rahaa muille pelaajille vastineeksi pirkko.

Ja näin, Download talous alkoi.

Minulla oli ystäviä, jotka viettävät tuntia tappaa hirviöitä, jotta he voivat säästää pirkko. Sitten he myyvät ne, pirkko rikas lapset, jotka voisi sitten käyttää näitä pirkko ostaa harvinaisia ja vahva aseita pelin.

Kuten kirjallisesti, 1 miljoonaa pirkko on syytä P60. Muistan vuosia sitten, se oli vain P20 per 1 miljoonaa pirkko. Mutta muistan myös ajan, kun se kasvoi peräti P500 per 1 miljoonaa pirkko.