Miten Pitch Your Liiketoiminta-ajatus Sijoittajille (Osa 1)

Monet ihmiset on hyviä liikeideoita.

Useimmiten, he yrittävät mennä yrittäjyyden ja katso, jos he voivat laittaa ylös, että liiketoimintaa, mutta myöhemmin lannistu, koska he ymmärtävät, että heillä ei ole tarpeeksi alkupääomaa.

Onneksi viime vuodet ovat osoittaneet meille paremmat tapoja aloittaa liiketoiminnan.

Nyt on olemassa sijoittajia, jotka voivat tarjota seed-rahoitusta, jotta voimme alkaa meidän ventures ja kääntää ideasi todeksi.

Kuitenkin, pitching your business idea sijoittajille ei ole helppo tehtävä.

Ja tänään, annan sinulle muutaman vinkin muistaa varmistaa, hyvin esitetty ja vakuuttava liike kentällä.

Mutta ennen kuin mitään muuta, puhutaanpa sijoittajille.

Liiketoiminta-ajatus

On olemassa kaksi tyyppisiä sijoittajia, jotka voivat rahoittaa yrityksesi hanke: Enkeli Sijoittajille ja pääomasijoittajat.

Tyypit Sijoittajat

Enkeli Sijoittaja on henkilö, joka usein käyttää heidän henkilökohtainen rahaa auttaa sinua saavuttamaan liiketoiminnan.

Yleensä ne ovat jonkun perheen tai ystäväpiirin. He ovat valmiita ottamaan riskin, sillä he uskovat, että mitä olet suunnittelu on mahdollista ja kannattavaa.

Pääoman että he tarjoavat on usein yksi-aika cash fund, joka auttaa sinua pääsemään alkuun.

Pääomasijoittajat, toisaalta, ovat yleensä yrityksiä. He pystyvät antaa huomattavasti suurempia määriä kuin investointi.

Ne ovat usein ole vain kiinnostunut auttaa sinua aloittaa oman yrityksen, mutta myös tulla teidän pitkän aikavälin kumppani rakentaa ja kasvaa oman venture.

Kanssa kahdenlaisia sijoittajat määritelty, se on usein suositeltavaa pitch your business idea Enkeli Sijoittaja ensin, varsinkin jos olet uusi yrittäjyys. Koska ne ovat helpommin hallittavissa odotukset ja ne on helpompi käsitellä.

Kuitenkin, pääomasijoittajat ovat varteenotettava vaihtoehto, jos tarvitset rahaa ja apua suunniteltua liiketoimintaa.

VC on varmasti on resursseja ja työvoimaa kääntää idean todellisuutta. Ja he auttaa sinua saavuttamaan kasvua lyhyellä aikavälillä, mutta tietenkin — kaikki vastineeksi pääomaan.

Miten piki sijoittajille?

On olemassa paljon tekijöitä, jotka tekevät onnistuneen piki. Tässä muutamia keskeisiä kohtia, että sinun täytyy muistaa:

Harjoitella piki perusteellisesti.

Idea piki alkaa usein sähkö-ja jännittävä. Kuitenkin, olla varma, että et kaatua ja polttaa aikana jälkimmäinen osa ja epäonnistua ylläpitää tätä vauhtia alusta loppuun.