Miten Pitch Your Liiketoiminta-ajatus Sijoittajille (Osa 2)

Rakentaa hyvä joukkue.
Sijoittajat sijoittavat enemmän henkilö, pikemminkin kuin liikeidea. He sijoittavat ne, jotka he voivat luottaa ja uskoa, että voi tehdä sitä työtä. Joten olla varma, että kaikki jäsenet tiimisi hallussaan näitä ominaisuuksia.

Lisäksi on tärkeää, että tiimi koostuu ihmisistä, joilla on seuraavat palvelut: ilmainen osaamisen ja vahvuutensa.

Aikana kentällä, korostaa yksityiskohtia i liiketoiminta, kuten niiden markkinoinnin kokemusta, koulutusta, ammattitaitoa ja alan tuntemusta. Sitten yhdistää nämä yrityksesi–siitä, miten ne ovat voimavara, joka auttaa kuljettamaan yrityksesi kasvaa.

Valmiina irtautumisstrategia.
Jotkut sijoittajat ovat ihastunut kysyä, mitä exit-strategia on liiketoiminnan. Joten muista valmistautua, koska molempien paras ja pahin skenaario.

Esittää konkreettisia ja realistisia exit-strategia, joka on sekä käytännöllinen ja kannattava, ei vain sinulle, mutta vielä tärkeämpää heille.

Tehdä esitys, yksinkertainen, mutta visuaalinen.
Jos aiot pitch kanssa diaesityksen, sitten mennä ammattilainen ja yksinkertainen esitys. Anna dioja tarjota tiivistää visuaalinen kohta, kun he kuuntelevat sinua yksityiskohtia.

Yleensä kentällä olisi vain 10 dioja tai vähemmän, koska et halua heidän tuntea, että olet puheenjohtajana hallituksen kokouksessa.

Lopuksi…myytävät yritykset

Liiketoiminta-ajatus

Pitching your business sijoittaja voi olla hermoja raastava, mutta se ei ole niin vaikeaa kuin miltä se näyttää.

Se auttaa muistamaan, että he ovat siellä, ottavat aikaa pois heidän aikataulu kuunnella sinua, koska he vilpittömästi haluavat auttaa sinua aloittaa unelmiesi liiketoimintaa.