Pelottava Totuus Eläkkeelle Filippiineillä

Miten sinä kuvitella elämää 30-40 vuoden kuluttua? Näetkö itsesi lopettaa työsi ja nauttia elämästä? Tai ehkä et ole ajatellut sitä vielä, koska eläkkeelle kuuluu kaukaisessa tulevaisuudessa, ja sinulla on muita asioita nyt.

Anteeksi räjähtää teidän kupla, mutta elävä vanha ikä ei ole niin helppoa kuin miltä se kuulostaa. Itse asiassa, eläkkeelle vuonna Filippiinit on synkkä näköpiirissä verrattuna Aasian naapureita.

Mukaan 2015 Itä-Aasiassa lån utan uc kontroll eläkkeelle survey, 90% tai 9 10 Filipino työntekijöiden sanoi, että he huolissaan pyyhkiä pois heidän säästönsä, on huono terveys, ja joilla ei ole ketään huolehtimassa heistä, kun he jäävät eläkkeelle.

Lyhyesti sanottuna, useimmat Pinoys ole valmis eläkkeelle.

Tässä ovat yhteisiä taloudellisia ongelmia Filippiiniläinen eläkeläisiä tänään, että korostavat eläkkeelle suunnittelu, plus joitakin neuvoja välttää kiinni niin pahoissa tilanteissa.

Ei säästöjä eläkkeelle
Oletko säästää tarpeeksi eläkkeelle? Moni nuori Filippiiniläinen ammattilaiset eivät.

Millennials ovat hyvin optimistisia heidän eläkkeelle, mutta heillä ei ole kurinalaisuutta valmistautua siihen. Äskettäin sijoittajien mielialan tutkimus, vain 7% sanoi, että he olivat kuukausittain säästöjä, ja 28% sanoi, että he ovat sijoittaneet rahaa aina, kun se on kätevä.

Eläkkeelle vinkkejä välttää tämä tilanne:

Rakentaa monipuolisen valikoiman matalan riskin ja korkean riskin sijoituksia. Millennials, investoida kiinteistöön voi tuottaa pitkän aikavälin tuloja eläkkeelle. Asunnon investointeja prime sijainti, erityisesti, voi antaa säännöllinen kassavirta tulot kuten vuokra-yksikkö. Varastot ja sijoitusrahastot ovat myös suuria investointeja ajoneuvojen rakentaa oman eläkerahasto.
Mene helposti YOLO (you only live once) elämäntapa. Y-sukupolvi viettää paljon matka -, vempaimia, muoti, ja illanviettoon ystävien kanssa. Ei ole mitään vikaa nauttia elämästä teidän 20s tai 30s, mutta sinun täytyy löytää tasapaino elämään tässä hetkessä ja elää tulevaisuudessa. Tulevaisuuden minä kiittää sinua siitä.

Vähän tai ei lainkaan sosiaalista eläkkeet
Jos luulet, eläkkeet voi säästää sinua olemasta rikkoi oman vanhuuden, ajatella uudelleen.

Monet eläkeläiset ovat nykyään ole oikeutta hallituksen valtuudet eläke-etuuksia, koska he eivät ole kirjoilla joko sosiaaliturvajärjestelmä (SSS) tai Valtion sosiaaliturvajärjestelmän (GSIS), koska niiden alhainen tulotaso.

Vuonna 2016, vain 29% vanhusten Filippiiniläisiä oli katettu SSS tai GSIS eläke ohjelma, mukaan Koalitio Palveluja Vanhuksille.

Eläkeläiset eivät ole niin onnekkaita, joko. Tätä kirjoitettaessa, kuukausittain SSS eläkkeet vaihtelevat Php 1200 hieman yli 10,000 Php. Vaikka keskiarvo on Php 3,600, useimmat eläkeläiset saavat paljon pienempi kuin. Jopa korkein eläke-alue ei riitä kattamaan kuukauden elinkustannukset.

Koska tämä surullinen tarina Pinoy eläkeläinen osoittaa, sosiaalisen eläkkeet eivät takaa taloudellista turvallisuutta eläkkeelle.

www.pengaro.se