Sijoittaminen on Riskialtista, jos et Tallenna

Joku äskettäin kysyi minulta, missä hän tulisi panostaa. Erityisesti hän pyytää minua, jos laittaa rahaa osakemarkkinoilla on hyvä idea.

Kysy minulta, jos se on hyvä aika sijoittaa osakemarkkinoille, ja haluan aina sanoa, ”KYLLÄ!”.

Mutta mitä on tärkeä on ei oikeastaan tilan markkinoiden tai talouden erityisesti — se on oma taloudellinen tila, joka on sanella, jos se on hyvä aika investoida tai ei.

Alla on hänen sähköpostiosoitteensa. Ja vastaukseni seuraa välittömästi.

Hyvä päivä Sir Fitz.

Olen OFW ja haluaisin aloittaa investoimalla osakemarkkinoilla. On se hyvä aika tehdä niin juuri nyt? Minulla on ystäviä, jotka tekivät paljon rahaa viime vuonna, ja haluaisin olla yksi heistä. Mutta he sanovat, että se on vaikeaa, jos sinulla ei ole aikaa seurata.

Kuitenkin, luin artikkeleita, että investoimalla osakemarkkinoilla, on tylsää, ja se ei ole oikeastaan käyttää jopa paljon aikaa. Joten olen nyt hämmentynyt. Ystäväni sanovat, että se on aikaa vievää ja silti sanot se ei ole.

Olen yksin ja minun perheeni ei ole riippuvainen minua, niin saan viettää minun tulot kuitenkin haluan. Lisäksi, kun olet työskennellyt täällä Singaporessa melkein kaksi vuotta, uskon, että olen taloudellisesti kunnossa ja nyt valmis investoimaan.

Olen nyt alkanut säästää ja jo P25,000, että voin sijoittaa. Siksi pyydän teidän neuvoja. Jos minun pitäisi laittaa rahaa, joku, joka on uusi kaikki tämä investointi käsite?

Kiitos ja odotan vastaustasi.