Vastauksia

Osakemarkkinoiden sijoittaja ostaa ja myy osakkeita, usein, yleensä vain muutaman päivän välillä. Kuitenkin, pörssi sijoittaja ostaa ja omistaa osakkeita monta vuotta, vähintään 5 vuotta.

Ystäväsi ovat aktiivinen kauppiaille, että on, miksi he sanovat, sinun täytyy jatkuvasti seurata markkinoita. He ovat ajoitus sitä tehdä rahaa. Ne ostaa, kun hinta on alhainen ja myydä, kun hinta nousee.

Aloittelijoille kuin sinä, minun suositus on yrittää sijoittaa ensin. Siellä on vähemmän aikaa analysoida markkinoilla, koska kaikki sinun tarvitsee tehdä, on ostaa hyvä yritys, joka uskot kasvaa tulevaisuudessa. Osta ja pidä — siksi se on tylsää.

Kuitenkin, haluan sinun ymmärtää, että sijoittaminen on riskialtista, jos et tallenna.

Kun se on hyvä, että voit varata P25,000 jo, uskon, että sinun tapauksessasi, sinun pitäisi ensin keskittyä väittää, että tapa säästää ja rakentaa hätärahastoa.

Taloudellinen vapaus on matka. Se on pitkä matka kanssa eri reittejä ja yhdistää useita kohteita. Ja investoimalla osakemarkkinoilla on jotain, että tulet jossain keskellä, että matka.

Joku, kuin sinä, joka vain alkaa, luoda hyvä taloudellinen tottumukset on määränpää sinun pitäisi ensin keskittyä. Ja rakentaa hätärahasto on ensimmäinen pitstop matkaa kohti taloudellista vapautta.

Tämä tarkoittaa sinun pitäisi edelleen säästää rahaa, mutta myös alkaa seurata menoja, joten voit luoda ja seurata talousarvion. Laita huomiosi nämä tehtävät ensin ja mitään muuta. Investoimalla osakemarkkinoilla voi odottaa.